Izjava o zaštiti osobnih podataka - Villsy

Izjava o zaštiti podataka Villsy d.o.o.

1. Uvod

Villsy d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem www.villsy.com [Internet stranice Društva] prikupi. Villsy d.o.o. prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga smještaja. Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.villsy.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. Korištenje osobnih podataka

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Villsy d.o.o. korištenjem Internet stranice www.villsy.com. Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku ili pismenom obliku (ispis elektroničke pošte), te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Villsy d.o.o. će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. Rezervacija

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge Villsy d.o.o., bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i eventualno podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge smještaja. Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

4. Kolačići

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Villsy d.o.o. prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.villsy.com (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično. Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.villsy.com na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.villsy.com. Villsy d.o.o. zadržava pravo korištenja kolačića na www.villsy.com no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

5. Poveznice

www.villsy.com sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, stranice turističkih zajednica). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Villsy d.o.o. ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. Digitalni marketing

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Villsy d.o.o. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter). Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@villsy.com.

7. Sigurnost

Villsy d.o.o. poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti. Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Villsy d.o.o., odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@villsy.com.

8. Obavijesti o promjenama

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Villsy d.o.o.

Kastavska 18, 52000 Pazin

OIB: 17191292654

Tel. +385 91 585 2596

Email: info@villsy.com

Verzija I-2019, datum zadnje izmjene 10.4.2019.